Verzekeringskantoor Antwerpen

Op zoek naar een verzekeringskantoor in Antwerpen? Kies dan voor Addala! Wij staan altijd aan uw kant, zijn steeds bereikbaar en werken tegen scherpe tarieven. U kunt bij ons terecht voor het berekenen van uw hypothecaire lening en voor het aanvragen van uw krediet. Met onze persoonlijke service, bieden wij voor elke klant maatwerk oplossingen en advies. Neem snel contact op met deze verzekeraar uit Antwerpen op voor een gratis & vrijblijvende offerte!

Persoonlijke aanpak van Addala

We zijn als sinds 1996 actief als verzekeringsmakelaar in de regio Antwerpen en zijn dus door de jaren heen een vaste waarde geworden in de sector. Door onze ervaring kunnen we exact inschatten wat u nodig heeft en zo kiezen we samen met u de beste verzekeringsformule. Onze doel is kwaliteitsoplossingen aan te bieden voor zowel particulieren als voor zelfstandigen en KMO-klanten. Voor al uw plannen een woningrenovaties, een reis of een nieuwe wagen is de lening op afbetaling de beste oplossing. Neem contact op voor meer informatie. Bij Addala krijgt u al binnen een uur antwoord of u in aanmerking komt voor een lening op afbetaling. We stellen al onze kennis en ervaringen aan u ter beschikking! Breng vandaag nog een bezoek aan ons verzekeringskantoor in Antwerpen.

Waarom Addala?

Wij werken samen met meer dan 20 kredietmaatschappijen, zo kunnen we een grondige vergelijking maken en kunnen we u bovendien een scherpe prijs garanderen. U kan rekenen op bijstand en advies voor, tijdens en na het afsluiten van uw krediet. De verzekeringsmakelaar uit Antwerpen zorgt steeds voor een vlotte afwerking. Omdat wij al sinds 1996 dé expert zijn op het gebied van verzekeringen, verzekeringen en leningen zijn, kunnen wij u voorzien van een formule op maat. Kom langs in ons verzekeringskantoor in Antwerpen en maak kennis met ons team van specialisten!

Verzekeringen Antwerpen

Van lokale kleinhandel tot groothandel en van kleine fabrikant tot grote producent. Wij zijn ervan op de hoogte dat iedereen zijn eigen noden en wensen heeft op vlak van verzekeringen. Klanten kunnen bij Addala genieten van voordelige premies tegen een scherpe prijs, bovendien kan men ook genieten van volgende voordelen;

  • Gratis gespreide premiebetaling;
  • Geen premieteruggave van 10% voor de trouwe en rendabele klant;
  • Voor de handelszaken: gratis expertise in brand.;
  • Maak kennis met deze verzekeringsmakelaar uit Antwerpen. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag uitgebreid de verschillende mogelijkheden met u!

Neem contact op met Addala

Meer informatie over de dienstverlening van Addala? Contacteer ons dan! Wij zijn altijd bereikbaar, behalve op zaterdag, om u te voorzien van advies op maat. Als kredietverstrekker hebben wij elke week weer scherpe tarieven voor onze klanten. Addala staat voor u klaar.

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha