Een persoonlijke lening afsluiten

Laat u bij het afsluiten en berekenen van een persoonlijke lening bijstaan door Addala. Wij zijn sinds 1996 expert op het gebied van verzekeringen, leningen en hypotheken. Daarom staan we u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening bij en kunnen we u met al uw vragen verder helpen. U kunt bijvoorbeeld door ons laten berekenen hoeveel u kunt lenen voor een hypotheek door een aanvraag te doen, maar u kunt ook advies van ons verwachten op het gebied van herfinancieren en overname van een lening.

Kredietverlening tegen aantrekkelijke tarieven

Addala heeft een goede samenwerking met een twintigtal kredietmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat we onze tarieven aantrekkelijk laag kunnen houden voor u. Ook hebben we hierdoor een kans van 98% dat onze kredietaanvragen worden goedgekeurd. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, kunt u ook na werktijd bij ons terecht. Wij begrijpen namelijk dat u overdag niet altijd evident bent om zich vrij te maken. Bij Addala bent u dus gegarandeerd aan het juiste adres.

Persoonlijke service

Het afsluiten van een persoonlijke lening is een uniek proces en voor elke persoon weer anders. Wilt u bijvoorbeeld zekerheid met een vaste rentevoet? Of volgt u liever de marktrente met een variabele voet? Wilt u de gehele kostprijs ontlenen, of heeft u spaargeld? Al deze vragen zijn van invloed op het tarief dat u zult krijgen. Onze medewerkers maken daarom een persoonlijk financieel plan dat is afgestemd op uw eigen voorkeuren en op de mogelijkheden.

Vraag uw persoonlijke lening aan

Bent u enthousiast over onze service en wilt u graag meer over ons weten? Aarzel niet en contacteer ons! Dat kan door te bellen naar 03/232.56.23 of te mailen naar addala@telenet.be. Ook kunt u een aanvraag doen voor het berekenen van uw hypothecaire of persoonlijke lening. Addala staat graag voor u klaar!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha