Leningen voor zelfstandigen bij Addala

Het afsluiten van uw krediet vergt de nodige inspanning en kennis. Wij staan u daarom vóór, tijdens en na het afsluiten van een (hypothecaire) lening bij om het zo vlot en soepel mogelijk af te werken. U kunt bij ons terecht voor alles over verzekeringen, hypotheken en leningen. Wij weten bijvoorbeeld alles over een lening voor zelfstandigen. Contacteer ons voor meer informatie of doe direct een aanvraag om uw lening te laten berekenen!

Lage tarieven voor zelfstandige ondernemers

Addala is in staat om perfect in te schatten wat uw behoeften zijn, de juiste onderhandelingen aan te gaan en onze oplossingen daardoor naadloos op uw wensen te laten aansluiten. Dat komt doordat wij al sinds 1996 expert zijn in het vakgebied. Wij werken al jarenlang samen met een twintigtal kredietmaatschappijen, waardoor onze kredietaanvragen in 98% van alle gevallen worden goedgekeurd. Ook kunnen wij onze tarieven voor u dankzij deze samenwerkingen erg laag houden.

Unieke service

Met onze expertise kunnen wij niet alleen zelfstandigen van het juiste advies voorzien. U kunt ook bij ons terecht voor:

  • Hulp bij het aflossen van uw leningen of hypotheek
  • Meer informatie over herfinanciering
  • Advies over welke hypothecaire lening u kunt afsluiten

U kunt bij ons ook na werktijd terecht om al uw vragen omtrent verzekeringen, leningen en hypotheken te stellen.

Meer informatie

Bent u enthousiast over onze service en ziet u mogelijkheden in ons advies? Schroom dan niet en contacteer ons! Laat bijvoorbeeld uw lening als zelfstandige berekenen of doe direct uw kredietaanvraag. Addala is er voor u!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha