Ik wil een lening voor een vakantiewoning

Wilt u uw eigen vakantiewoning kopen? Dan is het goed om eerst te inventariseren hoeveel u daarvoor kunt lenen. Addala berekent graag uw hypothecaire lening en kan u helpen bij het aanvragen van uw krediet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van passende oplossingen en adviezen, en dat allemaal tegen een aantrekkelijk laag tarief. Laat nu uw lening voor uw vakantiewoning berekenen door een aanvraag te doen of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Waarom Addala?

Addala is al bijna 20 jaar expert op het gebied van leningen, verzekeringen en hypotheken. Om tot kwaliteitsoplossingen te kunnen komen voor particulieren, zelfstandigen en KMO-klanten, stellen wij al onze kennis en ervaring graag ter beschikking. Wij werken met een juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit en begeleiding. Doordat wij samenwerken met een twintigtal kredietmaatschappijen worden onze kredietaanvragen in 98% van de gevallen goedgekeurd. U kunt bij ons terecht voor hypothecaire leningen tot 105%. Daarnaast zijn wij niet alleen overdag, maar ook buiten werktijd beschikbaar zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Vraag een lening voor uw vakantiewoning aan

Addala handelt het aanvragen van een lening graag op een soepele en vlotte manier af. Daarom voorzien we u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening of hypotheek van advies. Onze tarieven zijn altijd laag, zodat het voor u aantrekkelijk is en blijft om bij ons uw (hypothecaire) lening af te sluiten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Droomt u al jaren van uw eigen vakantiehuis? Doe dan direct een aanvraag voor het berekenen van uw hypotheek en kom erachter wat uw lening voor een eigen vakantiewoning inhoudt.

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha