Krediet voor zelfstandigen bij Addala

Het afsluiten van uw krediet vergt de nodige inspanning en kennis. Wij staan u daarom vóór, tijdens en na het afsluiten van een (hypothecaire) lening bij om het zo vlot en soepel mogelijk af te werken. U kunt bij ons terecht voor alles over verzekeringen, hypotheken en leningen. Wij weten bijvoorbeeld alles over krediet voor zelfstandigen. Contacteer ons voor meer informatie of doe direct een aanvraag om uw lening te laten berekenen!

Lage tarieven

Addala is in staat om perfect in te schatten wat uw behoeften zijn, de juiste onderhandelingen aan te gaan en onze oplossingen daardoor naadloos op uw wensen te laten aansluiten. Dat komt doordat wij al sinds 1996 expert zijn in het vakgebied. Enkele voordelen van onze service:

  • Juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit en begeleiding
  • Krediet wordt goedgekeurd in 98% van de gevallen
  • Samenwerking met twintigtal kredietmaatschappijen
  • Ook buiten werktijd bereikbaar
  • Tot 105% hypothecaire lening
  • Ook notariskosten kunnen mee geleend worden

Unieke service

Met onze expertise kunnen wij niet alleen zelfstandigen van het juiste advies voorzien. U kunt ook bij ons terecht voor hulp bij het aflossen van uw leningen of hypotheek, meer informatie over herfinanciering en advies over welke hypothecaire lening u kunt afsluiten. Doordat wij begrijpen dat onze klanten niet evident zijn om zich overdag vrij te maken, kunt u ook na werktijd bij ons terecht. Dit maakt onze service uniek en zorgt voor een hoge klanttevredenheid, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Meer informatie

Wilt u als zelfstandige uw krediet laten berekenen door Addala? Schroom dan niet en doe een aanvraag! Ook kunt u ons contacteren voor meer informatie door te bellen naar 03/232.56.23 of te mailen naar addala@telenet.be. Addala is er voor u!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha