Hoeveel kunt u lenen voor een woning?

Voor u overgaat tot het kopen van een eigen woning, is het goed om te inventariseren hoeveel u kunt lenen voor een woning. U kunt bij Addala terecht voor het berekenen van uw hypothecaire lening en voor het aanvragen van uw krediet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van passende oplossingen en adviezen, en dat allemaal voor een aantrekkelijk laag tarief. Laat nu berekenen hoeveel u kunt lenen voor een woning door een aanvraag te doen of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Waarom Addala?

Sinds Addala in 1996 is opgericht zijn wij expert op het gebied van leningen, verzekeringen en hypotheken. Wij stellen al onze kennis en evaringen aan u ter beschikking, zodat we tot kwaliteitsoplossingen kunnen komen voor u als particulier, zelfstandige of KMO-klant. Enkele eigenschappen die onze service uniek maken:

  • Juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit en begeleiding
  • Krediet wordt goedgekeurd in 98% van de gevallen
  • Samenwerking met twintigtal kredietmaatschappijen
  • Ook buiten werktijd bereikbaar
  • Tot 105% hypothecaire lening
  • Ook notariskosten kunnen mee geleend worden

Vraag uw lening aan

Addala verleent u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening of hypotheek bijstand en advies, om dit proces op een soepele en vlotte manier af te kunnen handelen. Onze tarieven zijn altijd laag, zodat het voor u aantrekkelijk is en blijft om bij ons uw (hypothecaire) lening af te sluiten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Droomt u al jaren van uw eigen huis? Doe dan direct een aanvraag voor het berekenen van uw hypotheek en kom erachter hoeveel u kunt lenen voor een woning.

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha