Hoeveel kunt u lenen voor een huis?

Droomt u al jaren van het kopen van uw eigen huis? Dan is het goed om eerst te inventariseren hoeveel u kunt lenen, voor u overgaat tot het kopen van een eigen huis. Hiervoor kunt u bij Addala terecht. Wij helpen u graag met het berekenen van uw krediet én met het aanvragen van een lening. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van passende oplossingen en adviezen, en dat allemaal voor een aantrekkelijk laag tarief. Laat nu berekenen hoeveel u kunt lenen voor een huis door een aanvraag te doen of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Expert in het vakgebied

Wij stellen graag al onze kennis en ervaring aan u ter beschikking. Zo komen we namelijk tot kwaliteitsoplossingen die u als particulier, zelfstandige of KMO-klant verder kunnen helpen. Wij zijn expert in ons vakgebied, daar wij al sinds 1996 bestaan en ons sindsdien bezighouden met leningen, verzekeringen en hypotheken. Enkele eigenschappen die onze service uniek maken:

  • Juiste verhouding tussen prijs, kwaliteit en begeleiding
  • Krediet wordt goedgekeurd in 98% van de gevallen
  • Samenwerking met twintigtal kredietmaatschappijen
  • Ook buiten werktijd bereikbaar
  • Tot 105% hypothecaire lening
  • Ook notariskosten kunnen mee geleend worden

Uw lening aanvragen

Doordat onze tarieven altijd laag zijn is het zeer aantrekkelijk om bij ons een lening af te sluiten. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen voor een huis of persoonlijke lening? Aarzel dan niet en doe een aanvraag! Addala verleent u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening of hypotheek bijstand en advies, om dit proces op een soepele en vlotte manier af te kunnen handelen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha