Hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek?

Droomt u al een tijdje van uw eigen huis, maar vraagt u zich af of dit wel haalbaar is? Addala helpt u graag met het berekenen van uw hypothecaire lening. Wij voorzien u daarnaast van passende oplossingen en advies en zorgen ervoor dat het afsluiten van uw lening zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Vraagt u zich af: hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek? Doe dan direct uw aanvraag zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor elk van u een passende oplossing

Addala is al bijna 20 jaar expert op het gebied van leningen, verzekeringen en hypotheken. U kunt daarom met al uw vragen bij ons terecht. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing, doordat wij perfect in staat zijn om in te schatten wat uw behoeften zijn en welke onderhandelingen we moeten aangaan. Wij werken daarnaast samen met een twintigtal kredietmaatschappijen, waardoor wij onze aantrekkelijke tarieven laag kunnen houden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat in 98% van alle gevallen onze kredietaanvragen worden goedgekeurd.

Unieke service

Wilt u een lening afsluiten, weten hoeveel u kunt lenen voor een hypotheek, meer weten over herfinancieren of over de overname van een lening? Addala staat graag voor u klaar. Omdat wij begrijpen dat onze klanten overdag niet evident zijn om zich vrij te maken, kunt u ook na werktijd bij ons terecht. Dit maakt onze service uniek en zorgt ervoor dat wij onze klanten een tevreden gevoel bezorgen.

Laat uw hypotheek berekenen

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie over alles op het gebied van verzekeringen, leningen en hypotheken. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen voor een hypotheek? Doe dan direct een aanvraag. Addala staat graag voor u klaar!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha