Goedkope lening op afbetaling

Wilt u een goedkope lening op afbetaling op een betrouwbare, professionele manier? Dan bent u bij Addala aan het juiste adres. Sinds 1996 zijn wij expert op het gebied van verzekeringen, leningen en hypotheken. Daarom staan we u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening bij en kunnen we u met al uw vragen verder helpen. U kunt bijvoorbeeld door ons laten berekenen hoeveel u kunt lenen voor een hypotheek door een aanvraag te doen, maar u kunt ook advies van ons verwachten op het gebied van herfinancieren, overname van een lening of een goedkope lening op afbetaling.

Kredietverlening tegen aantrekkelijke tarieven

Addala heeft een goede samenwerking met een twintigtal kredietmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat we al jaren de goedkoopste leningen kunnen verstrekken. Ook worden onze leningen daardoor in 98% van alle kredietaanvragen goedegekeurd. Omdat wij begrijpen dat onze klanten overdag niet evident zijn om zich vrij te maken, kunt u ook na werktijd bij ons terecht. Bij Addala bent u dus gegarandeerd aan het juiste adres voor een goedkope lening op afbetaling.

Persoonlijke service

U kunt voor het afsluiten van allerlei leningen bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten? Dat kan! Omdat dit een persoonlijk proces is maken onze medewerkers een financieel plan dat is afgestemd op uw eigen voorkeuren en op de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld zekerheid met een vaste rentevoet? Of volgt u liever de marktrente met een variabele voet? Wilt u de gehele kostprijs ontlenen, of heeft u spaargeld? Al deze vragen zijn van invloed op het tarief dat u zult krijgen. Laat u daarom bijstaan door Addala.

Een goedkope lening of afbetaling vindt u bij Addala

Wilt u graag een lening afsluiten tegen een zeer aantrekkelijk tarief? Schroom dan niet en contacteer ons! U kunt bellen naar 03/232.56.23 of mailen naar addala@telenet.be. Ook kunt u een aanvraag doen voor het berekenen van bijvoorbeeld uw hypothecaire lening. Voor een goedkope lening moet u bij Addala zijn!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha