De goedkoopste persoonlijke lening van België

Voor het afsluiten van de goedkoopste persoonlijke lening van België bent u bij Addala aan het juiste adres. Met onze ruime kennis van de markt en jarenlange ervaring in onderhandelen, kunnen wij u gegarandeerd de meest voordelige lening aanbieden. Wist u dat wij, dankzij onze samenwerking met een twintigtal kredietinstellingen, de laagste tarieven van de markt kunnen aanbieden? Kom gerust eens kennismaken met Addala!

Waarom Addala voor de goedkoopste persoonlijke lening van België?

  • Sinds 1996 specialist in verzekeringen, hypotheken en leningen;
  • Aantrekkelijk lage tarieven;
  • Altijd bereikbaar, behalve op zaterdag;
  • Goedkeuring van kredietaanvragen in 98% van de gevallen;
  • Persoonlijke service & maatwerk;
  • Kwaliteitsoplossingen voor particulieren, zelfstandigen en KMO-klanten.

Persoonlijke service bij afsluiten lening

Adalla is uw verzekeringsmakelaar in hart en nieren. Met onze ruime ervaring en kennis van verzekeringen, leningen en hypotheken, kunnen wij u gegarandeerd verder helpen. Wij geven u bijstand en advies voor, tijdens en na het afsluiten van uw krediet, en zorgen voor een vlotte afwerking. Daarbij staat een persoonlijke service centraal. Wij begrijpen dat iedere situatie om een andere aanpak vraagt. Wilt u bijvoorbeeld zekerheid met een vaste rentevoet? Of volgt u liever de marktrente met een variabele voet? Wilt u de gehele kostprijs ontlenen, of heeft u spaargeld? Al deze vragen zijn van invloed op het tarief dat u zult krijgen. Onze medewerkers maken daarom een persoonlijk financieel plan dat volledig op uw wensen en situatie is afgestemd. We bespreken al uw voorkeuren en wensen, en bekijken vervolgens samen naar uw mogelijkheden.

Lening aanvragen

Laat u overtuigen door de kennis en kunde van Addala. Contacteer ons door te bellen naar 03/232.56.23 of te mailen naar addala@telenet.be. Wilt u een berekening laten maken van de goedkoopste lening van België? Ook dat is mogelijk bij Addala. Wij staan voor u klaar.

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha