Geld lenen regio Antwerpen

Wilt u geld lenen? Laat u bij het afsluiten en berekenen van een persoonlijke lening bijstaan door Addala, een ervaren verzekeringsmakelaar uit de regio Antwerpen. Wij zijn sinds 1996 expert op het gebied van hypotheken verzekeringen en leningen. Daarom staan we u vóór, tijdens en na het afsluiten van een lening bij en kunnen we u met al uw vragen verder helpen. Wij kunnen u van advies voorzien voor u een definitieve beslissing neemt. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijlblijvende offerte aan!

Kredietverlening tegen aantrekkelijke tarieven

Wij werken samen een twintigtal kredietmaatschappijen. Zo kunnen we steeds onze tarieven aantrekkelijk laag houden voor u. We willen steeds een optimale service leveren aan onze klanten, u kan dus ook na de werktijden bij ons terecht. Wij begrijpen namelijk dat u overdag niet altijd vrij bent om bepaalde zaken met ons door te nemen. Bij Addala bent u dus gegarandeerd aan het juiste adres als u geld wilt lenen in de regio Antwerpen.

Onze diensten

Als verzekeringsmakelaar sinds 1996 kennen wij ons vak door en door. Deze kennis en ervaring stellen wij ter uw beschikking. Bij ons kan u terecht voor allerlei verzekeringen in regio Antwerpen, ook autoverzekeringen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het afsluiten van een krediet. Wij maken tijd voor onze klanten en met onze expertise kunnen wij u steeds van een gepaste oplossing voorzien!Onze doel is kwaliteitsoplossingen aan te bieden voor zowel particulieren als voor zelfstandigen en KMO-klanten.

uw persoonlijke lening

Het afsluiten van een persoonlijke lening is voor elke persoon weer anders. Wilt u bijvoorbeeld zekerheid met een vaste rentevoet? Of volgt u liever de marktrente met een variabele voet? Wilt u de gehele kostprijs ontlenen, of heeft u spaargeld? Al deze vragen zullen het tarief bepalen dat u zult krijgen. Daarom is het belangrijk om vooraf een persoonlijk gesprek te hebben met een van onze medewerkers. We kunnen eenvoudig een financieel plan opstellen dat afgestemd is uw uw wensen. Geld lenen in de regio Antwerpen? Slechts één specialist, Addala!

uw persoonlijke lening

Bent u enthousiast over onze service en wilt u graag meer over ons weten? Aarzel niet en neem contact op met ons! Dat kan door te bellen naar 03/232.56.32 of te mailen naar addala@telenet.be. Geld lenen in regio Antwerpen? Addala staat graag voor u klaar!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha