De beste lening voor uw huis

Als (toekomstig) huiseigenaar wilt u natuurlijk zorgen dat u de beste lening voor uw huis afsluit. Addala helpt u graag bij het afsluiten en berekenen van de meest voordelige lening voor uw huis. Al sinds 1996 zijn wij verzekeringsmakelaar in hart en nieren. Met onze ruime ervaring en kennis van verzekeringen, leningen en hypotheken, kunnen wij u gegarandeerd verder helpen. Wij geven u bijstand en advies voor, tijdens en na het afsluiten van uw krediet, en zorgen voor een vlotte afwerking.

Addala staat u bij met persoonlijke service

Wanneer u van een eigen huis droomt, is het slim om na te denken over de haalbaarheid. Addala maakt graag tijd voor haar klanten, om samen een financieel plan op te stellen. We bespreken al uw voorkeuren en wensen, en bekijken vervolgens samen naar uw mogelijkheden. Voor elk persoon is het afsluiten van een lening een ander proces. Addala levert daarom altijd maatwerk en een persoonlijke service. Wilt u bijvoorbeeld zekerheid met een vaste rentevoet? Of volgt u liever de marktrente met een variabele voet? Wilt u de gehele kostprijs ontlenen, of heeft u spaargeld? Al deze vragen zijn van invloed op het tarief dat u zult krijgen. Onze medewerkers maken daarom een persoonlijk financieel plan dat volledig op uw wensen en situatie is afgestemd.

Wat kunt u verwachten van Addala?

  • Aantrekkelijk lage tarieven;
  • Kwaliteitsoplossingen voor particulieren, zelfstandigen en KMO-klanten;
  • Altijd bereikbaar, behalve op zaterdag;
  • Goedkeuring van kredietaanvragen in 98% van de gevallen;
  • Sinds 1996 specialist in verzekeringen, hypotheken en leningen;
  • Persoonlijke service & maatwerk.

Vraag de beste lening voor uw huis aan

Bent u enthousiast over onze service en wilt u graag meer over ons weten? Aarzel niet en contacteer ons! Dat kan door te bellen naar 03/232.56.23 of te mailen naar addala@telenet.be. Ook kunt u een aanvraag doen voor het berekenen van de beste lening voor uw huis. Addala helpt u graag vooruit!

Bereken uw lening online Contacteer direct

Bereik ons op 03/232.56.23 of stel uw vraag


    captcha